Addin Ab Aziz + Shaahidah Shukri

Addin Ab Aziz + Shaahidah Shukri
AddiShaa <3

Follow by Email

Sunday, October 21, 2012

Hari yang membosankan.....

Asalamualaikum. Lama rasanya dah tak update blog ni. Dah berabad lama rasanya.. haha xD Ceh, tipu je :D Hurm, harini tak tidur sebab tak boleh nak tidur.. Tak tahu kenapa. Maybe sebab tengah rasa sedih+frust semua bagai. Macam macam masalah. Ya Allah, tabahkanlah hatiku ini, berikanlah ketenangan. Aminn.. Sekarang ni, semuanya sedang sibuk belajar. Sedar tak sedar, begitu pantas masa berlalu. Dah nak cuti sem dah.. tak sabar rasanya nak tinggalkan pahang ni cepat cepat. Cuti sem pula nanti kerja. Confirm busy gila.. Tak lama lagi raya haji. Tak tahu nak balik kampung ke tak -_- hmm... Apa apa kerja dulu :) Ha okaylah. Rasa malas pula nak menaip panjang panjang :P Bye. Asalamualaikum. p/s: Bila la dapat tengok AKU TERIMA NIKAHNYA ni.. :(




Sunday, July 3, 2011

dua bulan. . .

Saya happy kenal awak :) terima kasih ;) terima kasih sbb ada bila saya sedih,menangis,sakit :) terima kasih sbb buat saya happy :D terima kasih dapat buat saya lupakan (kisah lama saya --") and yang paling penting saya sayangkan awak . . . <3 xD hehe . awak seorang je! >_< hee .dah dua bulan kita bersama (cewah xD) hope kita akan bersama selama lama lama lamanya . . . . <3 I LOVE YOU PO :')

Okay,korang dua mmg sama . dua dua kuat makan xD hekhek and dua dua COMEL <3 >_<

Friday, July 1, 2011

what the?

I'm sitting here in a boring room. I'm wasting my time, i got nothing to do. I hanging around, i'm waiting for you but nothing ever happens and i wonder. I feel so lonely, i'm waiting for you but nothing ever happens and i wonder again. I wonder how, i wonder why.Yesterday you told me we can meet and all that i can see is just a words from your mouth :/ thank you -.-
 
Addin Ab Aziz copyright=)