Addin Ab Aziz + Shaahidah Shukri

Addin Ab Aziz + Shaahidah Shukri
AddiShaa <3

Follow by Email

Wednesday, March 16, 2011

mid valley?

location:mid valley,kl
date:monday,14.3.2010.

as salam.urmm,,sriously ah mmg pnat sgt pergi mid.dala 2nggu train mcm ape pstu dgan org rmai yg pdat dlam train 2.(da mcm ikan sardin dlm tin da.haha:))erm,smpai kt sane tgok wyang,crita giant beast.mmg sronok.crita 2 agak menarik la jgak dgan lintah yg besar giler 2 mkn org(haih,lintah mkn org?agk pelik crita die)hehe:D.urm,pstu shopingg2.(pdhal beli bju je)ceh.hahaha:)erm,yg bosannyer time nak 2nggu jaja(muhammad shazanie pilih baju)err=_="lmbat benor..haish,jaja jaja.haha:)erm,n last2 balik mmg lmbat sgt.time 2 da pkol 10 tbe2 plak dlam train ade sorang laki ni pengsan n tpaksa la pakcik yg bawak train 2 bhenti kt stesen kg dato harun ta silap kot.haish,Ya Allah,kuatkan la hati hambaMu ini.nasib baik la,ambulans smpai n org 2 dpt dslamatkn.tp serius r mmg lame sgt smpai jaja dgn hardy smpat lagi tdor dlm train.haha:).ummh,balik je rumah kna mara dgn mama tp nsib baik alasan kukuh n mama pon ckp"da,lpas ni jgn na kluar2 lagi.dala ponteng tusyen"..adey,sabo jela addin..hihi:)

okay,ni sedikit sbanyak gmba2 yg smpat dtgkap..:






p/s:kt stesen kretapi.train lmbat sgt.alang2 2 bek tgkp gmba.hehe:)




p/s:promoter?haha.:)


p/s:bkal engineer?0oo.maybe..:)




p/s:okay,time ni kt dlm kdai TL(tropicana life)tgah testing2 je topi tp tak beli pon.hihi:)


p/s:haa,time ni la startnyer 'kbosanan' kiteorang mnunggu jaja memilih baju.=_="


p/s:mke bosan mnuggu..



p/s"time ni btol2 da tak than da thap bosannyer.nasib bek tak tido..;)

p/s:time ni happy lagi n smangat nk 2nggu train smpaila.....(gmba2 kt bwah)


jaja mngantok n putus asa mnunggu train


hardy buat kerja tak bfaedah pnjat tiang n last skali


saya mngelu dan bckp dlm hati.."adui,lmbatnyer train.ni kalau jlan kaki da bole smpai la agknyer"=_="..


n last skali mnunggu train smpai ke s'alam serius lame n smpat plak jaja dgn hardy tido.bduaan2 plak 2.haha:)

okayla,tgn da nak ptah mnaip ni.erm,btw sorry hardy n jaja sbb ade gmba yg aku tak msukkan.bkan ape nnti berat r blog aku..hihi;)

sekian:
Addin Ab Aziz:)
 
Addin Ab Aziz copyright=)