Addin Ab Aziz + Shaahidah Shukri

Addin Ab Aziz + Shaahidah Shukri
AddiShaa <3

Follow by Email

Wednesday, June 8, 2011

Last. . .

hurm, harini hari last kt shah alam..byebye PO, addin akan rindukan PO.sorry tak dapat nak jumpa selalu time cuti ni. masing masing busy kan dengan family?:) so sorry :').btw, thanks untuk isnin,selasa yg happy ni <3 :) happy sgt sgt..lima hari nanti addin takde, addin akan rindu time kita:

hari isnin ;') :

  • kenakan PO plus sakat xD hee.suruh PO bayar tambang teksi,tiket wayang,bayar kfc but lepas tu addin belanja balik kan?:D hee :P
  • makan KFC sampai addin kenyang plus nak termuntah. haha xD
  • tengok wayang cerita nur kasih and kungfu panda 2 *panda tu "cemol" xD plus chubby mcm awak tahu :)
  • jalan jalan kt jusco sampai bosan xD hehe :D
  • balik temankan PO jalan kaki plus hantar balik rumah.walaupun penat,its okaylah. addin tak kesah ;) sambil tu ambil kunci rumah PO :P and then PO tak perasan yg kunci rumah dah takde dlm beg haha,seronok kenakan PO xD
lepas tu hari selasa pula:

  • "date" kat taman :) sambil tengok budak budak kecik main. lama kot,dari pukul 4 lebih sampai pukul 6 lebih ;) *takkan lupakan kita "date" ni >_< hehe :)
  • berborak-borak dgn PO plus kenakan and sakat PO.haha :D suka tahu tak dpt kenakan PO :P
  • hantar PO balik rumah sambil tu berborak borak :') haih, last kita jumpa untuk cuti ni :-/ mmhh.. :')
hurm, i will miss you PO :'( hehe. erm,take care. rajin rajin nanti, jgn asyik tidur plus makan je >_< wee x_x hekhek. :) byebye :')

here,in my hands.i will write your name so thats when i miss you,i can look in my hands (your name <3) :)
 
Addin Ab Aziz copyright=)